De leukste muziekschool van Eindhoven & Nuenen!
Pianoles

Pianoles

Het beste moment om te beginnen met pianoles is vandaag!

Bekijk onze tarieven

De leukste pianoles van Eindhoven & Nuenen

Welkom op de pagina voor de leukste pianoles in Eindhoven, Nuenen en Geldrop. Voor pianoles hebben we veel mogelijkheden bij MijnMuziekles. Op bijna alle locaties waar we lesgeven wordt ook pianoles gegeven. We hebben verschillende pianisten in huis die gespecialiseerd zijn in diverse stijlen zoals klassiek, pop & jazz.

Tijdens de lessen houden we rekening met jouw wensen. Weet je al precies wat je wil? Geef dit dan gerust aan, zo kunnen we jou bij de docent plaatsen die het best op je wensen aansluit. Tijdens de les gaan we ook aan de slag met het leren van noten. Wil je graag piano met zang combineren? Dat kan! Wij hebben verschillende docenten die zowel zang- als pianoles geven. 

Beginner

Leuk, je wil de eerste stappen zetten om piano te leren spelen! Een methodeboekje zal leidraad geven tijdens de lessen. Wil je een specifiek nummer leren? Geef het dan vooral aan bij je docent! Wij hebben veel docenten die jou een goede basis op de piano kunnen leren. Kom je een gratis en vrijblijvende proefles volgen?

Gevorderd

Ook als je al (ruime) ervaring op de piano hebt, kan je bij ons terecht. We hebben docenten met verschillende expertises. Als je al duidelijk weet wat je graag wil leren dan horen wij dat heel graag, zo kunnen we jou bij de juiste docent plaatsen.

Kinderen

Met pianoles kan je al jong beginnen, vanaf ongeveer 4 jaar. Belangrijk is dat de (digitale) piano die je thuis gebruik om te oefenen een gewogen klavier heeft en 88 aanslaggevoelige toetsen heeft. Voor jonge kinderen waarvoor privéles nog iets te hoog gegrepen is hebben we ook groepslessen muziekbeleving voor kinderen van 3 t/m 6 jaar oud.

Jongeren/Volwassenen

Alle leeftijden kunnen bij ons terecht voor pianoles! Of je net begint of al ervaring hebt, wij kunnen de lessen voor jou verzorgen. Belangrijk is dat je plezier hebt tijdens het spelen van piano, dat het ontspant en dat je leert wat jij wil leren op de manier die voor jou het prettigst is.

Tarieven

Individuele muziekles per 30 minuten

Tot 21 jaar
23,50
21 jaar en ouder
28,50

5-rittenkaart 30 minuten x 5

Tot 21 jaar
28,50 x 5
21 jaar en ouder
34,50 x 5

Leslocaties

Korein Cassandraplein, Oude gracht, Woensel, Eindhoven
Bs de Hobbitstee, Genderbeemd, Gestel, Eindhoven
Keverberg, Hanevoet, Gestel, Eindhoven
Bs De Rietpluim, Nuenen
Samarialaan, bs Cornelis Jetses, Woensel, Eindhoven
Bs De Spaaihoeve, Achtse Barrier, Woensel, Eindhoven
Hoofdlocatie, Heezerweg, Tuindorp, Stratum, Eindhoven
Bs 't Karregat, Tongelre, Eindhoven
Hoofdlocatie, 1e Wilakkersstraat, Tuindorp, Stratum, Eindhoven

Boek nu een gratis Pianoles

Bij MijnMuziekles mag je gratis een muziekles proberen zonder verdere verplichtingen. Vind je het leuk? Kies dan voor een abonnement of een 5-rittenkaart.
Boek gratis proefles