De leukste muziekschool van Eindhoven & Nuenen!
Songwritingles

Songwritingles

Het beste moment om te beginnen met songwritingles is vandaag!

Bekijk onze tarieven

De leukste songwritingles van Eindhoven & Nuenen

Wil je een eigen nummer schrijven? Misschien heb je hier al ervaring mee, misschien nog helemaal niet. Speel je al 1 of meerder instrumenten of begin je net? Geen probleem! Volg een proefles songwriting en bespreek de mogelijkheden. Onze tarieven zijn voor alle instrumenten gelijk, je kan songwriting ook combineren met bijvoorbeeld zang-, piano- of gitaarles bij dezelfde docent.

Hoe begin je aan het schrijven van een nummer? Misschien heb je al een melodie in je hoofd of een tekst voor ogen. Ben je op zoek naar inspiratie voor een nieuw nummer? Begin dan ook eens op een andere manier, bijvoorbeeld op piano in plaats van gitaar, of met de tekst in plaats van eerst de melodie. Je zal zien dat er iets verrassends uit kan komen! Onze docent songwriting begeleid je graag in dit proces.

Lijkt het je leuk om zelf een nummer te produceren of op te nemen? Ook hier kan onze docent je bij helpen. Een nummer opnemen is niet alleen leuk, ook is het heel leerzaam om te leren een nummer goed op te nemen en jezelf terug te luisteren.

Onze docenten die

Songwritingles

geven

Tarieven

Abonnement per 30 minuten

Tot 21 jaar
24,95
21 jaar en ouder
29,95

5-Strippenkaart 30 minuten x 5

Tot 21 jaar
29,95 x 5
21 jaar en ouder
36,50 x 5

Leslocaties

Hoofdlocatie, Heezerweg, Tuindorp, Stratum, Eindhoven
Hoofdlocatie, 1e Wilakkersstraat, Tuindorp, Stratum, Eindhoven

Boek nu een Songwritingles

Bij MijnMuziekles mag voor €5,- een muziekles proberen zonder verdere verplichtingen. Vind je het leuk? Kies dan voor een abonnement of een 5-strippenkaart. De kosten voor de proefles worden verrekend met het inschrijfgeld als je start
Boek een proefles