De leukste muziekschool van Eindhoven & Nuenen!
pianoles

Keyboardles

Het beste moment om te beginnen met keyboardles is vandaag!

Bekijk onze tarieven

De leukste keyboardles van Eindhoven & Nuenen

Een keyboard is een erg veelzijdig instrument! Je speelt met je linkerhand akkoorden en met je rechterhand de melodie, en op je keyboard kan je veel verschillende instrumenten en stijlen kiezen. Een keyboard is makkelijker mee te nemen dan een piano. Weet je niet zeker of je liever piano- of keyboardles volgt? Kom dan een gratis proefles volgen en overleg met de docent!

Weet je al wat je graag zou willen leren? Muzieknoten, akkoorden, op gevoel spelen, het is allemaal mogelijk. We hebben een ruim aanbod in docenten, we horen het graag als je een voorkeur hebt voor een van onze docenten. Keyboardles geven we op verschillende locaties in Eindhoven, Nuenen en Geldrop.

Beginner

Leuk dat je gaat beginnen met keyboardles! Misschien heb je al een lied in gedachten dat je graag zou kunnen spelen, geef dit dan vooral bij de docent aan. In een mum van tijd speel jij je eerste liedje!

Gevorderd

Je hebt al ervaring met het spelen van keyboard en wil je techniek aanscherpen, een nieuwe stijl leren, theoretische onderbouwing, of je hebt een ander doel? Laat het ons weten, wij plaatsen jou dan bij de docent die het beste bij je past.

Kinderen

Het is mogelijk om jong te beginnen met keyboardlessen. Het verschilt natuurlijk per kind, maar we geven keyboardles vanaf ongeveer 4 jaar.

Jongeren/Volwassenen

Keyboard spelen is voor alle leeftijden! Ook in een band ben jij een goede toevoeging omdat de mogelijkheden op een keyboard erg veelzijdig zijn. Zien we jou binnenkort?

Tarieven

Individuele muziekles per 30 minuten

Tot 21 jaar
23,50
21 jaar en ouder
28,50

5-rittenkaart 30 minuten x 5

Tot 21 jaar
28,50 x 5
21 jaar en ouder
34,50 x 5

Leslocaties

Korein Cassandraplein, Oude gracht, Woensel, Eindhoven
Bs de Hobbitstee, Genderbeemd, Gestel, Eindhoven
Keverberg, Hanevoet, Gestel, Eindhoven
Bs De Rietpluim, Nuenen
Samarialaan, bs Cornelis Jetses, Woensel, Eindhoven
Bs De Spaaihoeve, Achtse Barrier, Woensel, Eindhoven
Hoofdlocatie, Heezerweg, Tuindorp, Stratum, Eindhoven
Bs 't Karregat, Tongelre, Eindhoven
Hoofdlocatie, 1e Wilakkersstraat, Tuindorp, Stratum, Eindhoven

Boek nu een gratis Keyboardles

Bij MijnMuziekles mag je gratis een muziekles proberen zonder verdere verplichtingen. Vind je het leuk? Kies dan voor een abonnement of een 5-rittenkaart.
Boek gratis proefles