De leukste muziekschool van Eindhoven & Nuenen!

Leerlingoptreden

Naast het lessen bieden wij ook leerlingoptredens!

Het is hartstikke leuk om naast de lessen ook deel te nemen aan de optredens die wij organiseren. De leerlingen worden vooraf klaargestoomd voor dit evenement en kunnen door deel te nemen ervaren hoe het is om op het podium te staan. Via onze nieuwsbrief maken wij onze evenementen bekend aan onze leerlingen en op de jaarplanning zetten wij de datums van de optredens.
26 mei leerling optreden voor gevorderden, het open podium bij 'De oude telefooncentrale'. Kan jij minimaal 20-30 minuten aan 1 stuk spelen? Dus een echt optreden verzorgen? Dan zoeken we jou! We hebben een open podium waarin je solo duo, als trio kan meedoen. NB er is geen drumstel! heb jij een bandje dan kan je natuurlijk wel zelf een drumstel regelen. Het is een restaurant setting en je krijgt te eten en te drinken als je zelf meespeelt. Geef je op tijd op via de onderstaande link! Dat kan tot en met 12 mei. De eerste inschrijving is inmiddels al binnen en we kunnen ongeveer 10 deelnemers plaatsen.

Op 23 juni transformeert het bekende buitenpodium van Scouting Stratum in een bruisende openluchtarena voor ons spetterende optreden! Zowel beginners als gevorderden krijgen de kans om hun muzikale talenten te laten stralen. Belangrijk: Voor dit unieke evenement kun je een kaartje kopen, dus houd je ogen open voor meer informatie die begin mei via onze nieuwsbrief wordt verspreid. Mis het niet en zet deze datum alvast in je agenda!
Meer informatie volgt via de nieuwsbrief voor mensen die zijn ingeschreven. Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan via het contactformulier!

Boek nu een proefles

Bij MijnMuziekles mag voor €5,- een muziekles proberen zonder verdere verplichtingen. Vind je het leuk? Kies dan voor een abonnement of een 5-strippenkaart. De kosten voor de proefles worden verrekend met het inschrijfgeld als je start
Boek een proefles