De leukste muziekschool van Eindhoven & Nuenen!
basgitaarles

Basgitaarles

Het beste moment om te beginnen met basgitaarles is vandaag!

Bekijk onze tarieven

De leukste basgitaarles van Eindhoven & Nuenen

Heb je al ervaring op de basgitaar of zou je graag beginnen met lessen? Dan ben je aan het juiste adres! Als bassist ben jij de koppeling tussen de drums en de andere band-instrumenten, omdat je zowel de tonen als het ritme speelt. Je bent de stuwende kracht in de band en geeft richting aan de muziek. Haal je de bas weg, dan mis je het dansbare gevoel en daardoor ben je absoluut onmisbaar in een band!

Wij hebben ruime keuze in basgitaardocenten, en geven deze lessen op verschillende locaties in Eindhoven, Geldrop en Nuenen. Je kan snel worden geplaatst, het is namelijk het hele jaar mogelijk om te starten. Wanneer je begint volg je eerst een gratis proefles ter kennismaking, daarna mag je beslissen of je blijft en met welke duur en frequentie je les wil hebben. Podiumervaring kan je ook opdoen bij ons, wij organiseren meerdere keren per jaar leerlingoptredens!

Beginner

Super dat je wil beginnen met het spelen van basgitaar! Je hoeft geen ervaring te hebben om al snel plezier te maken op de basgitaar. In je eerste les zou je al een song mee kunnen spelen en langzaam krijg je meer speelconditie en leer je basistechnieken. Mocht je al weten wat je graag wil leren qua techniek of stijl, geef dit dan vooral aan zodat we jou kunnen plaatsen bij de docent die het beste bij je past. Het is niet noodzakelijk om te starten met noten lezen, maar als je dit graag wil leren dan kan dat natuurlijk wel!

Gevorderd

Heb je specifieke wensen, geef dit dan vooral bij onze docent aan! Zeker als je een bepaalde techniek zou willen leren zoals slappen, fingerstyle, palm muting, left hand muting, hammer on & pull off. Wil je graag leren om goed te functioneren in een band of aan je improvisatieskills werken, dan hebben wij verschillende professionele muzikanten die jou perfect naar je doelen kunnen begeleiden. Ook als je jezelf wil voorbereiden op een muzikale opleiding kun je bij ons terecht.

Kinderen

Ook voor kinderen is basgitaarles zeer geschikt, wij adviseren wel om op z'n vroegst te starten vanaf 8 jaar. Dit heeft vooral te maken met de sterkte en grootte van de vingers in combinatie met de zware dikke snaren op de basgitaar. Voor de echt jonge kinderen hebben wij ook groepslessen muziekbeleving van 3 t/m 6 jaar.

Jongeren/Volwassenen

Wij geven ook basgitaarlessen aan jongeren en volwassenen. Wij richten de lessen zo in dat je bereikt wat je graag wil bereiken, op de manier die voor jou het prettigst is. Wij maken geen gebruik van verplichte methodes of examens, als je een bepaalde methode wil volgen dan is dat natuurlijk wel mogelijk. Jouw plezier in het spelen van basgitaar is voor ons het belangrijkst!

Tarieven

Individuele muziekles per 30 minuten

Tot 21 jaar
23,50
21 jaar en ouder
28,50

5-rittenkaart 30 minuten x 5

Tot 21 jaar
28,50 x 5
21 jaar en ouder
34,50 x 5

Leslocaties

Korein Cassandraplein, Oude gracht, Woensel, Eindhoven
Keverberg, Hanevoet, Gestel, Eindhoven
Bs De Rietpluim, Nuenen
Samarialaan, bs Cornelis Jetses, Woensel, Eindhoven
Bs De Spaaihoeve, Achtse Barrier, Woensel, Eindhoven
Hoofdlocatie, Heezerweg, Tuindorp, Stratum, Eindhoven
Hoofdlocatie, 1e Wilakkersstraat, Tuindorp, Stratum, Eindhoven

Boek nu een gratis Basgitaarles

Bij MijnMuziekles mag je gratis een muziekles proberen zonder verdere verplichtingen. Vind je het leuk? Kies dan voor een abonnement of een 5-rittenkaart.
Boek gratis proefles