De leukste muziekschool van Eindhoven & Nuenen!
Online Muziekles

Online muziekles

Het beste moment om te beginnen met online muziekles is vandaag!

Bekijk onze tarieven

De leukste online muziekles van Eindhoven & Nuenen

Het is bij MijnMuziekles mogelijk om je lessen online te volgen. Heb je interesse in online, één op één muziekles van een muziekdocent? Vraag dan een proefles aan!

Onze docenten maken gebruik van software die voor iedereen gratis beschikbaar is. Welke software gebruikt wordt is afhankelijk van de docent waarbij je muziekles volgt. De meeste docenten gebruiken Skype of Zoom, waarbij je elkaar kan horen en zien. Is les op locatie voor jou niet mogelijk, of ga je bijvoorbeeld verhuizen en wil je les blijven volgen bij een van onze docenten? Neem dan contact op voor de mogelijkheden hierin!

We raden je aan om een computer te gebruiken voor de lessen. Als dit niet mogelijk is dan kan het ook via een tablet of telefoon. Als je een computer met geluidskaart hebt dan is het mogelijk om betere geluidskwaliteit te creëren. Het werken met een headset kan ook helpen voor beter geluid.

Je kan bij ons muziekles volgen via een abonnement of een 5-rittenkaart. Neem gerust contact met ons op als je interesse hebt in online muziekles!

Onze docenten die

Online muziekles

geven

Tarieven

Abonnement per 30 minuten

Tot 21 jaar
24,95
21 jaar en ouder
29,95

5-Strippenkaart 30 minuten x 5

Tot 21 jaar
29,95 x 5
21 jaar en ouder
36,50 x 5

Leslocaties

Boek nu een Online muziekles

Bij MijnMuziekles mag voor €5,- een muziekles proberen zonder verdere verplichtingen. Vind je het leuk? Kies dan voor een abonnement of een 5-strippenkaart. De kosten voor de proefles worden verrekend met het inschrijfgeld als je start
Boek een proefles