De leukste muziekschool van Eindhoven & Nuenen!

Tarieven

Werkwijze abonnement & 5-rittenkaart

We maken het jou graag makkelijk. Daarom hanteren wij een vast maandelijks voorschot. Hierdoor weet je precies wat je elke maand betaalt, zonder dat je zelf bij hoeft te houden hoeveel lessen er ingepland waren. Heb je wekelijks les, dan betaal je voorafgaande aan elke lesmaand een voorschot van 3,3 lessen. Dit is gebaseerd op de 40 weken les die we dit schooljaar (2022-2023) geven. Mocht je opzeggen of van abonnement wisselen, dan kijken we hoeveel lessen je was ingepland, en dan wordt de afrekening gemaakt. Het is mogelijk dat je een klein bedrag moet betalen of terugkrijgt. Een abonnement duurt minimaal 3 maanden.

Abonnement
Wij adviseren je om wekelijks lessen van 30 minuten te volgen via een abonnement. Het is ook mogelijk om 45 of 60 minuten les te hebben. Bij 2-wekelijkse lessen is de duur 30 of 60 minuten.

5-rittenkaart
Werk je heel onregelmatig? Voor jou is het dan wellicht handig om gebruik te maken van een rittenkaart. Een abonnement is een stuk voordeliger per les, bij een rittenkaart is verzetten van lessen mogelijk tot 48 uur voor de les.

Oriëntatiecursus
Weet je nog niet zeker welk instrument bij je past? Kies dan voor een oriëntatiecursus van 2, 3 of 4 lessen. Je volgt voor elk gekozen instrument 30 minuten les, waarna je een keuze kan maken. Zodra je start na de cursus is de eerste les gratis (proefles, 20-30 minuten). Laat ons weten welke instrument je wil proberen!

Individuele muziekles   Jongeren  
<21 jaar  
 Volwassenen 
>21 jaar 
 Proefles | eenmalig  gratis  gratis
 Muziekles abonnement | per 30 min  €23,50  €28,50
 Muziekles 5-rittenkaart | per 30 min  €28,50 (x5)  €34,50 (x5)
 Oriëntatiecursus | per 30 min  €25,-  €30,-
 Inschrijfkosten | eenmalig p.p.  €24,20  €24,20


Groepsles
Wil je graag samen met iemand les volgen? Kies dan voor duo-les! Wij zetten geen leerlingen bij elkaar, maar samen aanmelden is wel mogelijk. Tijdens de proefles kunnen jullie kijken of duo-les fijn is, of dat jullie liever individueel starten. We hebben ook bandcoaching en muziekbeleving (3 t/m 6 jaar), voor meer informatie hierover, klik onderaan deze pagina op het instrument.

Groepslessen   Jongeren  
<21 jaar  
 Volwassenen 
>21 jaar 
 Proefles | eenmalig  gratis  gratis
 Duo-les abonnement | per 30 min  €15,-  €18,50
 Muziekbeleving 3 t/m 6 jaar | per 45 min  €12,50  n.v.t.
 Bandcoaching | per 60 min  €12,50-  €15,-
 Inschrijfkosten | eenmalig p.p.  €24,20  €24,20


In de nationale basisschoolvakanties hebben we geen lessen, en ook niet op nationale feestdagen. We hanteren in de meivakantie de landelijke week, dit is 1 week.

Klik hieronder op een van blokken voor meer informatie over de verschillende muzieklessen. Let op: De genoemde prijzen van de lessen op deze pagina zijn per 30 minuten! De prijzen voor 45 of 60 minuten les zijn in verhouding.

Boek nu een gratis proefles

Bij MijnMuziekles mag je gratis een muziekles proberen zonder verdere verplichtingen. Vind je het leuk? Kies dan voor een abonnement of een 5-rittenkaart.
Boek gratis proefles