De leukste muziekschool van Eindhoven & Nuenen!

Tarieven

Werkwijze abonnement & 5-strippenkaart

We maken het jou graag makkelijk. Daarom hanteren wij een vast maandelijks voorschot. Hierdoor weet je precies wat je elke maand betaalt, zonder dat je zelf bij hoeft te houden hoeveel lessen er ingepland waren. Heb je wekelijks les, dan betaal je voorafgaande aan elke lesmaand een voorschot van 3,3 lessen. Dit is gebaseerd op de 40 weken les die we dit schooljaar (2023-2024) geven. Mocht je opzeggen of van abonnement wisselen, dan kijken we hoeveel lessen je was ingepland, en dan wordt de afrekening gemaakt. Het is mogelijk dat je een klein bedrag moet betalen of terugkrijgt. Een abonnement duurt minimaal 3 maanden.

Abonnement
Wij adviseren je om wekelijks lessen van 30 minuten te volgen via een abonnement. Het is ook mogelijk wekelijks 60 minuten les te hebben of 2-wekelijks 30 of 60 minuten.

5-strippenkaart
Werk je heel onregelmatig? Voor jou is het dan wellicht handig om gebruik te maken van een strippenkaart. Een abonnement is een stuk voordeliger per les, bij een strippenkaart is verzetten van lessen mogelijk tot 48 uur voor de les. De lessen van een strippenkaart zijn 1 jaar geldig na de factuurdatum. Let op: Bij een strippenkaart worden bankkosten berekend.

Oriëntatiecursus
Weet je nog niet zeker welk instrument bij je past? Kies dan voor een oriëntatiecursus van 2, 3 of 4 lessen. Je volgt voor elk gekozen instrument 30 minuten les, waarna je een keuze kan maken. Zodra je start na de cursus is de eerste les gratis (proefles, 20-30 minuten). Laat ons weten welke instrument je wil proberen!

Proefles en inschrijfgeld
De proefles kost €5,- (excl. bankkosten) en wordt verrekend met het inschrijfgeld als je start. Wanneer je een proefles hebt gehad zal het resterende inschrijfgeld €20,- bedragen.

Individuele muziekles   Jongeren  
<21 jaar  
 Volwassenen 
>21 jaar  
 Proefles | eenmalig  €5,-  €5,-
 Muziekles abonnement | per 30 min  €24,95  €29,95
 Muziekles 5-strippenkaart | per 30 min  €29,95 (x5)  €36,50 (x5)
 Oriëntatiecursus | per 30 min  €27,50  €32,50
 Inschrijfkosten | eenmalig p.p.  €25,- (€5,- korting na proefles -> €20,-)  €25,- (€5,- korting na proefles -> €20,-)


Groepsles

Wil je graag samen met iemand les volgen? Kies dan voor duo-les! Wij zetten geen leerlingen bij elkaar, maar samen aanmelden is wel mogelijk. Tijdens de proefles kunnen jullie kijken of duo-les fijn is, of dat jullie liever individueel starten. We hebben ook bandcoaching en muziekbeleving (3 t/m 6 jaar), voor meer informatie hierover, klik onderaan deze pagina op het instrument.

Groepslessen   Jongeren  
<21 jaar  
 Volwassenen 
>21 jaar  
 Proefles | eenmalig  €5,-  €5,-
 Duo-les abonnement | per 30 min  €15,-  €18,50
     n.v.t.
 Bandcoaching | per 60 min  €13,95  €16,50
 Inschrijfkosten | eenmalig p.p.  €25,- (€5,- korting na proefles -> €20,-)  €25,- (€5,- korting na proefles -> €20,-)


In de nationale basisschoolvakanties hebben we geen lessen, en ook niet op nationale feestdagen. We hanteren in de meivakantie de landelijke week, dit is 1 week.

Subsidie

Onze muziekschool ontvangt geen subsidie van de gemeente of de overheid. Dit betekent dat we geen extra financiële steun krijgen van deze instanties. Echter, leerlingen kunnen mogelijk wel subsidie ontvangen via de gemeente, Stichting Leergeld, Jeugdcultuurfonds of het Volwassenenfonds in verschillende steden. We raden aan om de criteria voor subsidie te bekijken op hun website om te zien of je hieraan voldoet. Neem met deze stichting contact op voor meer informatie.

Klik hieronder op een van blokken voor meer informatie over de verschillende muzieklessen.

Boek nu een proefles

Bij MijnMuziekles mag voor €5,- een muziekles proberen zonder verdere verplichtingen. Vind je het leuk? Kies dan voor een abonnement of een 5-strippenkaart. De kosten voor de proefles worden verrekend met het inschrijfgeld als je start
Boek een proefles