De leukste muziekschool van Eindhoven & Nuenen!
drumles

Drumles

Het beste moment om te beginnen met drumles is vandaag!

Bekijk onze tarieven

De leukste drumles van Eindhoven & Nuenen

Is lekker losgaan op een drumstel echt iets voor jou? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Heb je specifieke wensen of wil je ‘gewoon’ leren drummen, je kan altijd bij ons terecht. Onze docenten zijn erg flexibel ingesteld en geven de lessen graag op de manier die voor jou het fijnst is. Heb je een voorkeur voor een van onze docenten? Laat het dan gerust weten, je volgt dan de proefles bij de docent die het beste bij jou past.

Wij geven op zowel akoestische als elektrische drumstellen de leukste drumlessen van Eindhoven! Heb je nog geen drumstel? Kies dan voor les op het type drumstel dat je ook thuis neer gaat zetten. Akoestisch is de meest ‘echte’ drumbeleving, elektronisch zorgt ervoor dat je geen ruzie krijgt met de buren! Ook voor elektronische drums zijn erg professionele sets aan te schaffen die jou toch een hele goede beleving op het drumstel geven.

Beginners

Als je begint kan je al snel een nummer meespelen op je drumstel! Je gaat aan de slag met drumnoten, en het meespelen van liedjes. Al snel kan jij meedoen met een van onze leerlingoptredens!

Gevorderden

Je hebt al ruime ervaring op drums, misschien heb je ook al eerder les gehad. Heb je specifieke doelen of wensen? We horen het graag, want onze docenten hebben ieder hun eigen specialiteit.

Kinderen

Het is bij drumles mogelijk om al jong te starten, vanaf ongeveer 6 jaar. Belangrijk is om thuis goed te kunnen oefenen op een echt drumstel, zo ga je vooruit en blijft het leuk. Drums zijn natuurlijk heel cool en je kan je er helemaal op uitleven!

Jongeren/Volwassenen

Te oud om te starten met drumles? Echt niet! Meerdere leerlingen gingen jou voor en zijn met succes gestart met het volgen van drumles, of ze nou 18 of 65 waren. Er is geen beter moment om te starten dan nu! Je kan bij ons snel geplaatst worden. Kom jij een gratis proefles volgen?

Tarieven

Individuele muziekles per 30 minuten

Tot 21 jaar
23,50
21 jaar en ouder
28,50

5-rittenkaart 30 minuten x 5

Tot 21 jaar
28,50 x 5
21 jaar en ouder
34,50 x 5

Leslocaties

van Kinsbergenstraat, Hemelrijken, Woensel, Eindhoven
Hoofdlocatie, Heezerweg, Tuindorp, Stratum, Eindhoven
Hoofdlocatie, 1e Wilakkersstraat, Tuindorp, Stratum, Eindhoven

Boek nu een gratis Drumles

Bij MijnMuziekles mag je gratis een muziekles proberen zonder verdere verplichtingen. Vind je het leuk? Kies dan voor een abonnement of een 5-rittenkaart.
Boek gratis proefles