De leukste muziekschool van Eindhoven & Nuenen!
djles

DJles

Het beste moment om te beginnen met djles is vandaag!

Bekijk onze tarieven

De leukste djles van Eindhoven & Nuenen

Wil jij een DJ zijn? Altijd al willen draaien op een feest of in een club? Iedereen kan het leren van jong tot oud, alleen of samen met iemand anders. Tijdens de les leer je ‘beatmixen’, 2 liedjes samen laten lopen. Later leer je ook om mooie muzikale overgangen te creëren. Onze docenten zijn professionele DJ’s die jou alle skills kunnen leren!

We organiseren meerdere optredens per jaar voor onze DJ-leerlingen. Onze docenten begeleiden je naar dit optreden toe als je meedoet. Beginners en gevorderden kunnen terecht bij MijnMuziekles.

Wij geven les op een Pioneer DJ set. Onze docenten zijn bekend met bijna iedere Pioneer DJ set evenals de software Rekordbox. Mocht je vragen hebben of tips willen voor het aanschaffen van een DJ-set, vraag dit dan vooral tijdens de les aan de docent.

Bekijk onderstaand alvast onze DJ docenten en klik gerust op hun foto voor meer informatie. Een proefles boek je via de knop rechtsboven op de pagina. Hopelijk zien we jou snel!

Onze docenten die

DJles

geven

Tarieven

Individuele muziekles per 30 minuten

Tot 21 jaar
23,50
21 jaar en ouder
28,50

5-rittenkaart 30 minuten x 5

Tot 21 jaar
28,50 x 5
21 jaar en ouder
34,50 x 5

Leslocaties

Hoofdlocatie, Heezerweg, Tuindorp, Stratum, Eindhoven

Boek nu een DJles

Bij MijnMuziekles mag voor €5,- een muziekles proberen zonder verdere verplichtingen. Vind je het leuk? Kies dan voor een abonnement of een 5-strippenkaart. De kosten voor de proefles worden verrekend met het inschrijfgeld als je start
Boek een proefles