De leukste muziekschool van Eindhoven & Nuenen!
djles

DJles

Het beste moment om te beginnen met djles is vandaag!

Bekijk onze tarieven

De leukste djles van Eindhoven & Nuenen

Wil jij een DJ zijn? Altijd al willen draaien op een feest of in een club? Iedereen kan het leren van jong tot oud, alleen of samen met iemand anders. Tijdens de les leer je ‘beatmixen’, 2 liedjes samen laten lopen. Later leer je ook om mooie muzikale overgangen te creëren. Onze docenten zijn professionele DJ’s die jou alle skills kunnen leren!

We organiseren meerdere optredens per jaar voor onze DJ-leerlingen. Onze docenten begeleiden je naar dit optreden toe als je meedoet. Beginners en gevorderden kunnen terecht bij MijnMuziekles.

Wij geven les op de set Pioneer XDJ-RX! Dit is een alles in één console, een van de populairste van dit moment. Het minimale wat je thuis nodig heb is een usb-controller met bijvoorbeeld tractor-software die je aansluit op een laptop. Je kan ook tijdens de proefles aan de docent vragen wat het beste is om te kopen.

Bekijk onderstaand alvast onze DJ docenten en klik gerust op hun foto voor meer informatie. Je mag een gratis en vrijblijvend een proefles volgen. Hopelijk zien we jou snel!

Onze docenten die

DJles

geven

Tarieven

Individuele muziekles
per 30 minuten

Tot 21 jaar
23,50
21 jaar en ouder
28,50

5-rittenkaart
30 minuten x 5

Tot 21 jaar
28,50 x 5
21 jaar en ouder
34,50 x 5

Leslocaties

Hoofdlocatie, Heezerweg, Tuindorp, Stratum, Eindhoven

Boek nu een gratis DJles

Bij MijnMuziekles mag je gratis een muziekles proberen zonder verdere verplichtingen. Vind je het leuk? Kies dan voor een abonnement of een 5-rittenkaart.
Boek gratis proefles