De leukste muziekschool van Eindhoven & Nuenen!
Studioles

Studioles

Het beste moment om te beginnen met studioles is vandaag!

Bekijk onze tarieven

De leukste studioles van Eindhoven & Nuenen

Onze docent komt naar je toe! Heb je een computer, twee luidsprekers en een DAW (digital audio workstation) zoals Cubase dan kan je thuis lessen volgen in Eindhoven. Woon je in de nabije omgeving van Eindhoven, neem dan even contact op om de mogelijkheden voor les bij je thuis te bespreken. Het fijne aan les bij jou thuis is dat je na de les aan je projecten kan blijven werken, en niet hoeft te wachten tot je weer op locatie komt voor de les.

De studioles wordt gegeven op werkbasis van Cubase. Toch is dit geen beperking want alle systemen (FL Studio, Ableton Live, Protools, Reason en Logic) hebben in de algemene zin een gezamenlijke werkwijze. Waar je vroeger een hele studio met mengtafel en 19 inch effect modules met kabeltjes aan elkaar ging knopen werk je nu gemakkelijk 'in the box'. Waar wij vooral op trainen is een goede structuur opzetten van je nummers, een correct stereobeeld vormen in de mix en uiteraard je oren! Want je oren zijn naast jouw productiesysteem het belangrijkste gereedschap om jouw mix te beoordelen. Wij gaan je leren luisteren en ervaren hoe jij je sound/identiteit kan bepalen. Wil je leren produceren, kom dan een proefles volgen! 

Wij hebben snelle plaatsing, het hele jaar door. Je hoeft dus niet tot september te wachten om met muziekles te beginnen! De proefles plan je zelf, doe dit wel pas als je alle benodigdheden in huis hebt om ook te kunnen starten na de proefles. Heb je vragen over materiaal of DAW? Neem dan even contact met ons op. Onderstaand vind je onze docent voor studioles, klik op zijn foto voor meer informatie! 

Onze docenten die

Studioles

geven

Tarieven

Abonnement per 30 minuten

Tot 21 jaar
24,95
21 jaar en ouder
29,95

5-Strippenkaart 30 minuten x 5

Tot 21 jaar
29,95 x 5
21 jaar en ouder
36,50 x 5

Leslocaties

Hoofdlocatie, 1e Wilakkersstraat, Tuindorp, Stratum, Eindhoven

Boek nu een Studioles

Bij MijnMuziekles mag voor €5,- een muziekles proberen zonder verdere verplichtingen. Vind je het leuk? Kies dan voor een abonnement of een 5-strippenkaart. De kosten voor de proefles worden verrekend met het inschrijfgeld als je start
Boek een proefles