De leukste muziekschool van Eindhoven & Nuenen!
Studioles

Studioles

Het beste moment om te beginnen met studioles is vandaag!

Bekijk onze tarieven

De leukste studioles van Eindhoven & Nuenen

Onze docent komt naar je toe! De studioles kan bij ons op locatie 1e Wilakkersstraat 39 plaatsvinden, maar bij je thuis met je eigen materiaal is ook mogelijk. Je kan thuis les volgen in Eindhoven, in de nabije omgeving van Eindhoven kan dit in overleg afhankelijk van de afstand. 

De studioles wordt gegeven via één productiesysteem, namelijk Cubase. Toch is dit geen beperking want alle systemen (FL Studio, Ableton Live, Protools, Cubase, Reason en Logic) hebben in de algemene zin een gezamenlijke werkwijze. Waar je vroeger een hele studio met mengtafel en 19 inch effect modules met kabeltjes aan elkaar ging knopen werk je nu gemakkelijk 'in the box'. Waar wij vooral op trainen zijn je oren! Want je oren zijn naast jouw productiesysteem het belangrijkste gereedschap om jouw mix te beoordelen. Wij gaan je leren luisteren en ervaren hoe jij je sound/identiteit kan bepalen. Wil je leren produceren, kom dan een gratis proefles volgen! 

Wij hebben snelle plaatsing, het hele jaar door. Je hoeft dus niet tot september te wachten om met muziekles te beginnen! Heb je onze docentenpagina al gezien? Hier kan je al onze docenten bekijken. Onderstaand zie je de studiodocenten afgebeeld, klik op hun foto voor meer informatie! 

Onze docenten die

Studioles

geven

Tarieven

Individuele muziekles per 30 minuten

Tot 21 jaar
23,50
21 jaar en ouder
28,50

5-rittenkaart 30 minuten x 5

Tot 21 jaar
28,50 x 5
21 jaar en ouder
34,50 x 5

Leslocaties

Hoofdlocatie, 1e Wilakkersstraat, Tuindorp, Stratum, Eindhoven

Boek nu een Studioles

Bij MijnMuziekles mag voor €5,- een muziekles proberen zonder verdere verplichtingen. Vind je het leuk? Kies dan voor een abonnement of een 5-strippenkaart. De kosten voor de proefles worden verrekend met het inschrijfgeld als je start
Boek een proefles