De leukste muziekschool van Eindhoven & Nuenen!

Oriëntatiecursus

Heb je interesse in muziekles, maar weet je nog niet welk instrument je het leukst vindt? Boek dan een oriëntatiecursus! Je kiest 2, 3 of 4 instrumenten en volgt voor alle instrumenten een volledige les van 30 minuten. Na de cursus maak je je keuze, en is je eerste les gratis (proefles, 20-30 minuten).

Je betaalt eenmalig €24,20 inschrijfgeld en de lessen binnen de cursus kosten €25,- per stuk als je jonger bent dan 21 jaar. Vanaf 21 jaar kost het per les €30,-.

Een oriëntatiecursus boek je door het proeflesformulier in te vullen, rechtsboven op deze pagina. Geef hier aan dat je een oriëntatiecursus wil volgen in het vrije tekstveld, en vink de gewenste instrumenten aan. Zorg ervoor dat je alle gegevens invult, ook je adres, dan kunnen we de cursus sneller voor je plannen. Je ontvangt inlogcodes om te betaalgegevens door te geven, daarna zullen we de mogelijkheden in het rooster doorgeven en de lessen gaan plannen.

Boek nu een proefles

Bij MijnMuziekles mag voor €5,- een muziekles proberen zonder verdere verplichtingen. Vind je het leuk? Kies dan voor een abonnement of een 5-strippenkaart. De kosten voor de proefles worden verrekend met het inschrijfgeld als je start
Boek een proefles