De leukste muziekschool van Eindhoven & Nuenen!

Nieuws

16 maart 2023
Bandavond + Voorspeeldag @ FoodGallery 3+4 feb 2023

In een sfeervol muziekcafé op het Stratumseind traden leerlingen solo, duo en in bandjes op. Het waren twee geslaagde dagen!

Lees meer
16 januari 2024
Leerling optreden Scouting Stratum 2023

Op 25 juni 2023 gaven onze leerlingen een openlucht optreden bij de Scouting. Verschillende leerlingen van groot naar klein konden eens uitproberen hoe het is om op een podium te staan. Ze hadden erg goed geoefend en waren super voorbereid. Alle foto's zijn op facebook terug te vinden, tenminste wanneer je had opgegeven dat je […]

Lees meer
14 juli 2022
Openluchtoptreden zondag 10 juli 2022 @ Scouting Stratum

Als het mooi weer is treden we natuurlijk het liefst buiten op! Dit deden we natuurlijk weer bij onze vrienden van Scouting Stratum. Was jij erbij?

Lees meer
30 april 2022
Voorspeeldag 23 april 2022 @ 't Rozenknopje

Op een prachtige locatie in hartje Eindhoven traden leerlingen van MijnMuziekles in duo's en bandjes op!

Lees meer
4 november 2014
Online voorspeeldag vrijdag 5 juni 2020

Op vrijdag 5 juni treden leerlingen en docenten van MijnMuziekles op tijdens een live uitzending op YouTube. De leerlingen hebben vooraf een video van 1 minuut ingestuurd, de compilatie is voorzien van voice-over commentaar. 

Lees meer
4 november 2014
Muziekles op locatie volgens richtlijnen RIVM (1.5 meter afstand)

Bij MijnMuziekles geven we op locatie muziekles volgens de RIVM richtlijnen (1.5 meter afstand). Vanaf maandag 25 mei opent MijnMuziekles haar deuren weer! We hebben toestemming van het RIVM om weer 1 op 1 muziekles te geven op onze locaties Heezerweg en 1e Wilakkersstraat. We vinden het geweldig dat we onze leerlingen weer kunnen verwelkomen en hopelijk hebben jullie er ook zin in! Voor overige locaties hopen we binnenkort ook duidelijkheid te hebben. 

Lees meer
1 2 3 13

Boek nu een proefles

Bij MijnMuziekles mag voor €5,- een muziekles proberen zonder verdere verplichtingen. Vind je het leuk? Kies dan voor een abonnement of een 5-strippenkaart. De kosten voor de proefles worden verrekend met het inschrijfgeld als je start
Boek een proefles