De leukste muziekschool van Eindhoven & Nuenen!

Nieuws

16 maart 2023
Bandavond + Voorspeeldag @ FoodGallery 3+4 feb 2023

In een sfeervol muziekcafé op het Stratumseind traden leerlingen solo, duo en in bandjes op. Het waren twee geslaagde dagen!

Lees meer
16 januari 2024
Leerling optreden Scouting Stratum 2023

Op 25 juni 2023 gaven onze leerlingen een openlucht optreden bij de Scouting. Verschillende leerlingen van groot naar klein konden eens uitproberen hoe het is om op een podium te staan. Ze hadden erg goed geoefend en waren super voorbereid. Alle foto's zijn op facebook terug te vinden, tenminste wanneer je had opgegeven dat je gefotografeerd mocht worden. Onze fotograaf Rien Meulman heeft eventueel nog grote formaten beschikbaar. 

Lees meer
3 maart 2024
Leerling optreden van 3 maart 2024

Onze talentvolle leerlingen, die hard hebben gewerkt en geoefend, gaven het beste van zichzelf en lieten iedereen versteld staan met hun muzikale vaardigheden. Van ontroerende pianostukken tot energieke bandoptredens, elk optreden was uniek en toonde de diversiteit en het talent van onze studenten.

De sfeer in Pand-P was magisch. Familie, vrienden en muziekliefhebbers verzamelden zich om te genieten van de indrukwekkende prestaties van onze leerlingen. Het publiek werd keer op keer verrast door de kwaliteit en passie die van het podium afspatten. De zenuwen waren snel vergeten zodra de eerste noten werden gespeeld en iedereen genoot zichtbaar van het moment.

Bijzonder was ook de manier waarop de leerlingen elkaar steunden en aanmoedigden. Het was hartverwarmend om te zien hoe ze elkaar applaudisseerden en feliciteerden na elke uitvoering. Deze avond ging niet alleen over muziek, maar ook over gemeenschap en het vieren van elkaars successen.

We zijn enorm trots op al onze leerlingen die de moed hebben getoond om op het podium te staan en hun talenten te delen. Jullie hebben allemaal iets bijzonders neergezet en dit optreden zal zeker een blijvende herinnering zijn. Een groot applaus voor jullie allemaal en op naar het volgende optreden!

Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze geweldige avond. Jullie inzet, enthousiasme en liefde voor muziek maken dit alles mogelijk. We kijken uit naar nog veel meer prachtige muzikale momenten samen.

Lees meer
23 mei 2024
Piano revisie 2024

Onlangs hebben we een prachtige pianorevisie voltooid en we zijn ontzettend trots op het resultaat. Deze klassieke piano heeft een complete interne make-over ondergaan en is nu in topconditie. Dankzij de zorgvuldige revisie kan dit instrument weer minstens tien jaar lang voor prachtige muziek zorgen.

Bij de revisie hebben we aandacht besteed aan elk detail. Het klavier is opnieuw afgesteld, de hamers zijn vervangen, en ook de snaren en het mechaniek zijn vernieuwd. Daarnaast is de behuizing opgeknapt en gepolijst, waardoor de piano er weer als nieuw uitziet.

Onze ervaren pianostemmer heeft met veel passie en vakmanschap gewerkt om deze piano nieuw leven in te blazen. onze docenten zijn er erg blij mee en we kunnen ook weer zachte pianomuziek beleven!

Lees meer
14 juli 2022
Openluchtoptreden zondag 10 juli 2022 @ Scouting Stratum

Als het mooi weer is treden we natuurlijk het liefst buiten op! Dit deden we natuurlijk weer bij onze vrienden van Scouting Stratum. Was jij erbij?

Lees meer
30 april 2022
Voorspeeldag 23 april 2022 @ 't Rozenknopje

Op een prachtige locatie in hartje Eindhoven traden leerlingen van MijnMuziekles in duo's en bandjes op!

Lees meer
1 2 3 13

Boek nu een proefles

Bij MijnMuziekles mag voor €5,- een muziekles proberen zonder verdere verplichtingen. Vind je het leuk? Kies dan voor een abonnement of een 5-strippenkaart. De kosten voor de proefles worden verrekend met het inschrijfgeld als je start
Boek een proefles