De leukste muziekschool van Eindhoven & Nuenen!
Saxfoonles

Saxofoonles

Het beste moment om te beginnen met saxofoonles is vandaag!

Bekijk onze tarieven

De leukste saxofoonles van Eindhoven & Nuenen

Tijdens de saxofoonlessen beginnen we met blaastechniek en leer je noten en akkoordenschema's lezen, zodat jij succes kan ervaren op jouw saxofoon. Een stukje kracht en conditie komt er al snel aan te pas. Je kunt al best jong beginnen met saxofoon spelen en hoe meer je oefent, des te mooier dat het gaat klinken! De gevorderde spelers kunnen leren improviseren, lekker over een jazz schema spelen of scheuren over een rocknummer.

Misschien heb zelf bepaalde wensen qua nummers, stijlen of bijvoorbeeld leren improviseren. Daar kunnen wij je bij helpen!

De saxofoon is een heel gaaf instrument en ook nog eens makkelijk mee te nemen. Leer onze docenten alvast kennen door onderstaand op het profiel te klikken. 

NB op dit moment hebben wij geen docent die deze lessen kan geven. We hebben eventueel een wachtlijst voor deze lessen, via het contact formulier kan jij je daarvoor opgeven en nemen wij contact op wanneer die lessen weer zouden kunnen starten.

Onze docenten die

Saxofoonles

geven

Tarieven

Abonnement per 30 minuten

Tot 21 jaar
24,95
21 jaar en ouder
29,95

5-Strippenkaart 30 minuten x 5

Tot 21 jaar
29,95 x 5
21 jaar en ouder
36,50 x 5

Leslocaties

Hoofdlocatie, Heezerweg, Tuindorp, Stratum, Eindhoven
Hoofdlocatie, 1e Wilakkersstraat, Tuindorp, Stratum, Eindhoven

Boek nu een Saxofoonles

Bij MijnMuziekles mag voor €5,- een muziekles proberen zonder verdere verplichtingen. Vind je het leuk? Kies dan voor een abonnement of een 5-strippenkaart. De kosten voor de proefles worden verrekend met het inschrijfgeld als je start
Boek een proefles