De leukste muziekschool van Eindhoven & Nuenen!
Muziekbeleving 3-6 jaar

Muziekbeleving 3-6 jaar

Het beste moment om te beginnen met muziekbeleving is vandaag!

Bekijk onze tarieven

Muziekbeleving in Eindhoven & Nuenen voor kinderen tussen 3 en 6 jaar

Heeft je kind interesse in muziek? Wanneer je weet in welk instrument je kind interesse heeft, dan is afhankelijk van de keuze van het instrument privéles vanaf 5 jaar al mogelijk. Is je kind jonger dan 5 jaar of is de keuze voor een specifiek instrument nog niet duidelijk? Volg dan vooral een proefles muziekbeleving!

Tijdens de lessen muziekbeleving maken jonge kinderen van 3 t/m 6 jaar kennis met muziek op een speelse en laagdrempelige manier. Denk hierbij aan klappen, tellen, dansen, zingen, tikken. Wanneer ze na de proefles starten, is dit een wekelijkse groepsles. Het abonnement duurt minimaal 3 maanden en is daarna per mail stop te zetten met 1 maand opzegtermijn. Wanneer je kind 5 of 6 jaar is kan hij/zij doorstromen naar privéles in overleg met de docent, die kan inschatten of het kind er klaar voor is.

De groepjes bij muziekbeleving bestaan uit maximaal 5 kinderen. Tijdens de les mogen ouders op de gang wachten waar de les ook hoorbaar is.

NB op dit moment hebben wij geen docent die deze lessen kan geven. We hebben eventueel een wachtlijst voor deze lessen, via het contact formulier kan jij je daarvoor opgeven en nemen wij contact op wanneer die lessen weer zouden kunnen starten.

Onze docenten die

Muziekbeleving 3-6 jaar

geven

Tarieven

Groepsles per 30 minuten (abonnement)

Tot 21 jaar
12,50

Leslocaties

Hoofdlocatie, Heezerweg, Tuindorp, Stratum, Eindhoven

Boek nu een proefles voor Muziekbeleving 3-6 jaar

Bij MijnMuziekles mag voor €5,- een muziekles proberen zonder verdere verplichtingen. Vind je het leuk? Kies dan voor een abonnement of een 5-strippenkaart. De kosten voor de proefles worden verrekend met het inschrijfgeld als je start
Boek een proefles