De leukste muziekschool van Eindhoven & Nuenen!

Strippenkaart

Werkwijze 5-strippenkaart

Werk je onregelmatig of ga je vaak op vakantie buiten de schoolvakanties? Dan is wellicht een 5-strippenkaart iets voor jou. Bij het plannen van een strippenkaart kan je data overslaan die niet uitkomen, daarnaast kan je ook lessen verzetten tot 48 uur voor het lesmoment. We spreken één lesmoment met je af, het is niet mogelijk om iedere week op een andere dag en tijd te komen. Komt de datum niet uit, dan sla je deze met plannen over.

Zo lang je een les in de toekomst gepland hebt staan blijft het lesmoment voor je beschikbaar. Zorg er dus voor dat je nieuwe lessen plant vóór je laatste geplande les. Plan je de lessen 1 x per 2 weken, dan wordt de plek om de week voor je bezet gehouden en kan op de andere week een leerling worden geplaatst.

Via de app kan je een les annuleren. Let op: Een eventueel bericht komt niet bij de administratie terecht. Wil je een nieuwe datum plannen, neem dan even contact op. Koop je een nieuwe kaart via de app, dan kan je direct 5 lessen plannen als je deze de komende 5 weken wekelijks wil inplannen. Je mag de lessen alleen plannen op het lesmoment dat we met je hebben afgesproken, anders pak je een plek van een andere strippenkaartleerling. Heb je lessen over op de kaart? Neem dan contact op met ons voor het plannen van de overige lessen.

Let op: een strippenkaart is pas goedkoper wanneer je 8 lessen per schooljaar mist, vergeleken met een wekelijks abonnement en gebaseerd op 40 lessen in een schooljaar (dit aantal kan per schooljaar verschillen).

De lessen van een strippenkaart zijn 1 jaar geldig vanaf de factuurdatum. Met de onderstaande app kan je alle geplande strippenkaartlessen gemakkelijk zien, plannen en annuleren.

Download app voor IOSDownload app voor Android

Boek nu een proefles

Bij MijnMuziekles mag voor €5,- een muziekles proberen zonder verdere verplichtingen. Vind je het leuk? Kies dan voor een abonnement of een 5-strippenkaart. De kosten voor de proefles worden verrekend met het inschrijfgeld als je start
Boek een proefles