De leukste muziekschool van Eindhoven & Nuenen!

Proefles info

Leuk dat je een proefles gaat volgen! Op deze pagina vind je de info die je nodig hebt. Heb je nog geen proefles gepland? Vul dan eerst het proeflesformulier in, via de knop 'proefles' rechtsboven op de website.

Proefles
Tijdens de proefles maak je kennis met je docent en geef je aan wat je graag zou willen leren de komende tijd. Onze docent stemt de lessen af op jouw wensen, en kan tijdens de proefles vertellen wat de aanpak wordt. Daarnaast gaan jullie natuurlijk aan de slag met een korte muziekles. Bij kinderen wordt vaak gebruikgemaakt van een lesmethode, bij volwassenen kan dit ook. Bespreek vooral met de docent je wensen hierin. Een proefles duurt 20-30 minuten.

Starten
Je ontvangt een WhatsApp-bericht van 040-7370233 met je inloggegevens om na de proefles in te loggen in het online portaal. Je geeft hier je IBAN en abonnementskeuze door. Is de les voor een kind, dan staat de inlog op naam van de ouder. De betaling komt op naam van de ouder, de lessen komen op naam van het kind.

Na de proefles log je binnen 48 uur na de proefles in en geef je je keuze door.  Als je op tijd hebt gereageerd is je lesmoment nog voor je beschikbaar. Wanneer je lessen gepland zijn zullen we dit naar je bevestigen via WhatsApp. Onze tarieven zijn te vinden op onze website, deze vind je niet in het portaal. 

Zodra je hebt ingelogd staan je lessen nog niet gepland. Zodra wij je inschrijving verwerkt hebben, bevestigen we dit via WhatsApp.

Start je niet, dan laat je dit ook binnen 48 uur weten via WhatsApp. We horen graag ook de reden zodat we eventueel iets kunnen verbeteren. Heb je nog vragen na de proefles? Neem dan contact met ons op!

Instrument
Voor de proefles heb je geen instrument nodig, tenzij we dit anders met je hebben afgesproken. Voor een proefles zang neem je een geprinte tekst mee van een lied dat je graag zingt tijdens de proefles.

Na de proefles heb je een eigen instrument nodig om thuis te kunnen oefenen, en afhankelijk van je instrument neem je deze ook mee naar de les. Heb je hier vragen over, stel deze dan vooral tijdens de proefles aan de docent. Op zoek naar een geschikt instrument? Bekijk ons advies op de pagina 'instrument kopen' of stuur ons een bericht.

Corona
- Wanneer de docent klachten heeft zullen lessen online plaatsvinden, een proefles wordt dan verzet
- Tijdens een lockdown kunnen vervolglessen online zijn, afhankelijk van de maatregelen.


Veel plezier met je proefles!

Boek nu een gratis proefles

Bij MijnMuziekles mag je gratis een muziekles proberen zonder verdere verplichtingen. Vind je het leuk? Kies dan voor een abonnement of een 5-rittenkaart.
Boek gratis proefles