De leukste muziekschool van Eindhoven & Nuenen!

Abonnement

Uitleg voorschot abonnementen

In verband met schoolvakanties en feestdagen verschilt het per maand hoeveel lessen je hebt. Om het eenvoudig en overzichtelijk te houden, betaal je maandelijks een vast voorschot. Op het moment dat je wisselt van abonnement of stopt, maken we een eindafrekening inclusief opzegtermijn. We kijken hierbij hoeveel voorschot er is gefactureerd en hoeveel lessen er zijn ingepland. Het kan zijn dat je, afhankelijk van het moment in het jaar, een bedrag bijbetaalt of terugkrijgt. Een abonnement duurt minimaal 3 maanden. Na 2 maanden is wisselen of opzeggen mogelijk en geldt er altijd een opzegtermijn van 1 maand.

Elke maand betaal je hetzelfde bedrag, ook tijdens de vakanties. Zodra je start na de proefles betaal je het inschrijfgeld, hiermee geef je een machtiging voor de maandelijkse incasso. Let op: begin je gedurende de maand, dan is de eerste incasso hoger, aangezien we alleen aan het begin van de maand incasseren. Begin je bijvoorbeeld op 15 januari, dan betaal je begin februari een voorschot voor anderhalve maand. Vanaf maart betaal je iedere maand een voorschot voor 1 maand.

Wekelijks abonnement

Wanneer je wekelijks les hebt, betaal je in schooljaar '23/'24 maandelijks een voorschot voor plm 3,4 lessen. Dit is gebaseerd op 40 lessen dit schooljaar en deze zijn gedeeld door 12 maanden. Je hebt bij een wekelijks abonnement een vast lesmoment en de docent is aanwezig op het afgesproken moment. Mis je de les, dan wordt deze niet ingehaald, de docent is immers aanwezig. Wil je lessen kunnen verplaatsen, kies dan voor een 5-strippenkaart waarbij je lessen tot 48 uur voor de les kan verzetten.

2-wekelijks abonnement

Bij lessen om de week is het voorschot lager, in schooljaar '23/'24 is het gebaseerd op 20 lessen en is het voorschot plm 1,7 lessen per maand. Dit voorschot komt tot stand door 20 lessen door 12 maanden te delen. Je hebt een vast lesmoment in de even of oneven weken. Wanneer je er niet bent, gaat de les helaas verloren. Wil je lessen kunnen verzetten, kies dan voor een 5-strippenkaart, deze lessen kunnen tot 48 uur voor de les verzet worden.

Download app voor IOSDownload app voor Android

Boek nu een proefles

Bij MijnMuziekles mag voor €5,- een muziekles proberen zonder verdere verplichtingen. Vind je het leuk? Kies dan voor een abonnement of een 5-strippenkaart. De kosten voor de proefles worden verrekend met het inschrijfgeld als je start
Boek een proefles