De leukste muziekschool van Eindhoven & Nuenen!

Een gitaar moet mooi klinken, ook is het belangrijk dat je een gitaar hebt waarvan de snaren niet te hoog op de fretten liggen. Verder moet de hals recht zijn en de stemmechanieken gemakkelijk kunnen draaien. Een goede gitaarwinkel kan je ook adviseren over welke maat gitaar het beste bij je past en kan indien nodig een budget met jou afstemmen. Wij raden de volgende twee winkels in Eindhoven aan: Rock City Guitar Shop (di t/m za) en Keyboardcentrum (di t/m za). Beide winkels hebben een mooie selectie waar wij als school achter staan.

Als je start met muziekles raden wij aan om te beginnen met een Spaanse gitaar en later over te stappen naar een elektrische gitaar. Direct starten met een elektrische gitaar is ook mogelijk, maar kan wat meer doorzettingsvermogen vergen, en spelen kan in het begin wat pijnlijk zijn.

Als je lessen volgt bij MijnMuziekles, kun je ook een gitaar huren bij Keyboardcentrum. De eerste termijn is 3 maanden en de huurprijs is inclusief een tas en een tuner. De huur wordt vervolgens in mindering gebracht wanneer je besluit het instrument aan te schaffen.