De leukste muziekschool van Eindhoven & Nuenen!

Buiten het feit dat een gitaar mooi moet klinken, is het belangrijk voor de gitaarlessen dat je een gitaar hebt waarvan de snaren niet te hoog op fretten liggen. Verder moet de hals recht zijn en de stemmechanieken gemakkelijk kunnen draaien. Een gitaarwinkel verteld je ook welke maat jij nodig hebt en zal eventueel een budget met jouw wensen afstemmen. Wij adviseren deze 2 winkels in Eindhoven: Rock City Guitar shop (di t/m za) en Keyboardcentrum (di t/m za). Beide winkels hebben een mooie lijn hangen waar wij als school achter staan. 

Start je met muziekles, ons school advies is dan een Spaanse gitaar om mee te starten en later over te gaan naar elektrisch als dit een wens is. Meteen starten met elektrische gitaar dat is eventueel wel mogelijk maar vergt wat meer doorzettingsvermogen. De snaren kunnen wat pijn doen in het begin, daarom adviseren we eigenlijk de Spaanse gitaar. 

Wanneer jij bij MijnMuziekles les hebt dat kan je een gitaar ook huren bij Keyboardcentrum. De eerste termijn is 3 maanden. Er zit een tas, tuner bij. De huur wordt dan weer in mindering gebracht wanneer je ervoor kiest om het instrument aan te schaffen.