De leukste muziekschool van Eindhoven & Nuenen!

Bij een abonnement worden er in principe geen lessen gepland op zon- en feestdagen en houden wij rekening met de schoolvakanties van de basisschool. Alleen de meivakantie kan in onze planning afwijken omdat iedere school in Eindhoven een andere planning heeft, vaak ook afhankelijk van de jaarplanning. Bekijk de jaarplanning op onze website wanneer je wilt weten welke weken wij vakantie hebben.

In ons planningsprogramma werken wij met 'even' en de 'oneven' weken. Om de 5-6 jaar wisselt dit systeem omdat er dan 53 weken in 1 jaar zitten. Op dat moment passen wij de planning handmatig aan zodat de even weken ook op de even weken blijven en visa versa voor de oneven weken. Binnen dit systeem kan het zijn dat je soms wel eens geen les hebt, omdat de planning ongunstig uitkomt, de betaling van het voorschot gaat namelijk wel gewoon automatisch door. Uiteindelijk zullen de niet geplande lessen ook niet worden doorberekend in de eindafrekening.

Alleen bij de strippenkaartlessen kun je tot 48 uur van tevoren je les annuleren of verzetten. Dit verloopt altijd via ons e-mailadres [email protected]. Als je lessen voor de toekomst plant, kun je ook je lestijd vasthouden. Als je echter geen lessen meer hebt gepland voor de toekomst, kunnen wij de lestijd aan een andere leerling toewijzen, mogelijk zelfs al op de dag na je les. Daarom raden we aan om de lessen alvast te blijven plannen.

Wat als je een strippenkaartles mist? Als je een les hebt ingepland maar niet aanwezig bent, zonder deze minstens 48 uur van tevoren te annuleren, wordt deze les financieel wel in rekening gebracht alsof je aanwezig was. Het lokaal en de docent zijn speciaal voor jou gereserveerd en daarom geven wij deze plek niet aan iemand anders.

Je plant deze lessen in overleg met de administratie via [email protected] of via WhatsApp, waarbij je kunt aangeven wanneer je les wilt hebben. De afspraken kunnen tot 48 uur van tevoren worden gewijzigd, ook weer via ons e-mailadres. In principe wordt er een vaste dag en tijd afgesproken voor jouw lesmoment. Als je lessen blijft plannen, behoud je je plek. Als er geen lessen meer worden gepland, kunnen andere leerlingen de lestijd overnemen.