De leukste muziekschool van Eindhoven & Nuenen!

Start je met drummen? Natuurlijk is een akoestisch drumstel heel gaaf, maar erg gehorig in de omgeving. Niet iedereen heeft een ruimte om een akoestisch drumstel te plaatsen, daarom kan een digitaal drumstel uitkomst bieden. Je kan dan ongestoord op een laag volume thuis repeteren of zelfs met een koptelefoon werken. Om te starten met drumles kan je ook vooruit met een drumpad en stokken. Na een paar weken/ 2 maanden kan je kijken of je een echt drumstel kan kopen. Het liefste adviseren wij toch meteen om een drumstel te halen omdat dit meer motiverend kan werken dan een drumpad.

Ook bij Keyboardcentrum kan je terecht voor drumspullen, stokken of een drumpad. Een drumpad is een soort plank die net als een drumvel ook meeveert bij het spelen, stoktechniek kan je daardoor beter leren beheersen. Het scheelt je daarnaast ook in de verzendkosten en je krijgt goed advies wanneer je hier gaat oriënteren. Wij hebben samen met KeyboardCentrum een drumstel samengesteld waarvan wij vinden dat dit de minimale eisen moeten zijn om goed te kunnen leren drummen. Een elektronisch drumstel met een echt kick pedaal bijvoorbeeld.

Wij werken met een maandelijks voorschot waarin de lessen per schooljaar gedeeld worden door 12 maanden. In het lopende schooljaar is een vast voorschot per maand berekend en kijken wij niet naar de geplande lessen wanneer je een actief abonnement hebt. Pas wanneer je opzegt dan berekenen wij hoeveel lessen binnen onze vaste planning gepland waren, inclusief de opzegtermijn van 1 maand en dan vindt verrekening met het voorschot plaats. Wij sturen je een factuur wanneer de berekening klaar is en hierop staan de aanvankelijk geplande lessen tezamen met het gefactureerde voorschot. De laatste factuur dien je zelf te voldoen en gaan NIET mee in de incasso, dit wordt duidelijk gecommuniceerd binnen de mails die je krijgt.

Wanneer je storneert, in welke vorm dan ook dan berekenen wij enkel en alleen de bankkosten door op de rekening. Dit bedrag is in 2024 €3,30 per stornering. Voordat je zelf gaat storneren kan je het beste eerst contact opnemen met onze administratie.

Wanneer je onder de 21 jaar bent hoeven wij geen btw over die lessen af te dragen. Ben je bij inschrijving en/of wijziging ouder dan 21 jaar dan dienen wij wel btw over jouw lessen af te dragen en daarom zijn die lessen duurder.

NB In de regels van de belastingdienst staat dat doorlopende contracten wel aangehouden mogen worden. Wanneer je onder de 21 jaar bent en ingeschreven bij MijnMuziekles en je wordt ouder dan 21 jaar, dan geldt dat wij dit mogen zien als een doorlopende overeenkomst. In dit geval hoeven wij pas btw af te gaan dragen wanneer er een wijziging komt binnen je abonnement/overeenkomst/contract. Wij mogen dan de lesprijs aanhouden alsof je nog jonger dan 21 jaar bent. Na een aanpassing binnen je abonnement dienen wij dit te zien als een nieuwe overeenkomst en dan wordt het en 'ouder dan 21 prijs' wel weer doorberekend en zullen wij de btw gaan afdragen van je lessen.

Je hebt een proefles geboekt via de website en je wilt graag blijven. Dan geef je via whatsapp of email aan ons doorgegeven welk abonnement je wilt hebben: wekelijks of 2 wekelijks. Wij sturen je dan een link om je inschrijving compleet te maken. Tijdens dit proces controleer je jouw gegevens en geef je je iban op, met het betalen van het inschrijfgeld ga je akkoord met onze algemene voorwaarden (te lezen onder iedere website). Met deze handeling geeft je ook je machtiging af voor de automatische incasso. Je hebt 48 uur om dit proces te activeren daarna zijn de lessen ook ingepland.

Een strippenkaart wordt in 1 keer afgerekend en de lessen plannen wij het liefst meteen allemaal in. We sturen je een betaallink voor het totaal bedrag.