De leukste muziekschool van Eindhoven & Nuenen!

Wij werken met een maandelijks voorschot waarbij de lessen per schooljaar worden verdeeld over 12 maanden. In het lopende schooljaar wordt een vast voorschot per maand berekend, ongeacht het aantal per maand geplande lessen. Pas wanneer je besluit op te zeggen, berekenen wij hoeveel lessen daadwerkelijk gepland zijn volgens de vaste planning. Wij tellen de lessen binnen de opzegtermijn van 1 maand mee en dan vindt verrekening plaats met het voorschot. We sturen je een factuur zodra de berekening klaar is. Hierop worden de aanvankelijk geplande lessen samen met het gefactureerde voorschot vermeld. De laatste factuur dient door jou zelf te worden voldaan aangezien die NIET wordt meegenomen in de incasso. Alles wordt duidelijk gecommuniceerd in de e-mails die je ontvangt.

Wanneer een betaling is gestorneerd, te weinig saldo, zelf teruggehaald, om welke reden dan ook, brengen wij altijd de bankkosten in rekening op je rekeningoverzicht. In 2024 bedraagt dit bedrag € 3,30 per stornering. Voordat je zelf tot storneren overgaat, is het ook daarom het beste om eerst contact op te nemen met onze administratie.

Wanneer je onder de 21 jaar bent, hoeven wij geen btw over die lessen af te dragen. Ben je bij inschrijving en/of wijziging ouder dan 21 jaar, dan dienen wij wel btw over jouw lessen af te dragen en zijn die lessen duurder.

NB: Volgens de regels van de Belastingdienst mogen doorlopende contracten worden voortgezet. Als je bij MijnMuziekles bent ingeschreven en jonger bent dan 21 jaar, maar tijdens de looptijd van je overeenkomst de leeftijd van 21 bereikt, beschouwen wij dit als een doorlopende overeenkomst. In dit geval hoeven wij pas btw af te dragen wanneer er een wijziging plaatsvindt binnen je abonnement/overeenkomst/contract. We mogen dan de lesprijs handhaven alsof je nog steeds onder de 21 jaar bent. Bij een aanpassing binnen je abonnement beschouwen we dit echter als een nieuwe overeenkomst, waarbij de 'ouder dan 21 prijs' weer van toepassing is en wij de btw van je lessen zullen afdragen.

Hoe werkt onze inschrijfprocedure?
-Vraag een proefles aan via: mijnmuziekles.nl/proefles
-Na de proefles vragen wij per e-mail hoe het is geweest en of je wilt starten. Deze e-mail ontvang je de dag na je proefles. Tip: voeg ons ook meteen toe aan je veilige lijst zodat je geen communicatie mist!
-Je ontvangt een e-mail met een link naar je inschrijving. Houd je bankgegevens bij de hand en let goed op wat je invult bij ouder/kind.
-We hebben je geboortedatum nodig voor de btw-prijzen.
-We hebben je adresgegevens nodig voor de factuur (een wettelijke eis van de belastingdienst).
-We bevestigen je inschrijving en het eerstvolgende lesmoment.

Welkom en veel plezier met de lessen!

Een strippenkaart wordt in 1 keer afgerekend en de lessen plannen wij het liefst meteen allemaal in. We sturen je een betaallink voor het totaalbedrag.

Wanneer je een abonnement hebt, betaal je een vast maandelijks voorschot. Voor het schooljaar '23/'24 hebben wij 40 lesweken berekend, waardoor bij een wekelijks abonnement een voorschot van ongeveer 3,4 lessen per maand geldt. Dit aantal wordt verkregen door de 40 lessen te delen door de 12 maanden van het jaar.

Let op! De eerste maandelijkse betaling is vaak hoger, omdat wij alleen rond de 1e van de maand incasseren. Je betaalt dan het eerste maandbedrag van de aankomende maand, maar ook het voorschot voor de lopende maand.